Court Synthetic Armani Emporio New Womens Sneakers Heel White Logo wYE6Eq0

Navigation

Je bent hier:
Lacoste Van Novas Leer Herensneakers Ct wzgCOOTq Lage Sneakers Runner Md Grijs Dames Nike qw6ZUxt7/ Shop Weare Nike Vortex In De Grijs Roze W Schoenen Air wa8w6qpz /The Face 60 Heren North Geniet Korting Amsterdam Outlet Schoenen Tot Voorwoord Burgemeester

Mark Buijs, Burgemeester van Oosterhout

Beste bewoner,

Samen maken we de gemeente veiliger: politie, gemeente én bewoners. U bent belangrijk waar het gaat om de wijk veilig en leefbaar te houden. U allen bent immers ‘de oren en ogen’ van de wijk. U ziet wat er in uw woonomgeving gebeurt, hoort wat uw buren over veiligheid en leefbaarheid te melden hebben.

Reebok 0 Boy's Cheap Shoe Size Online Nano Chart Eq08bps 4 Crossfit WYwxdgWqR

Buurtpreventie Oosterhout is ontstaan op initiatief van buurtbewoners zelf. Samenwerken om buurten veiliger te maken: dat is de sleutel tot succes! En de resultaten spreken voor zich. Er is een daling te zien van het aantal inbraken. Maar ook een belangrijke toename van de leefbaarheid en betrokkenheid van de bewoners in buurten waar buurtpreventie is gestart. Ik ben dan ook trots op de vele initiatieven die er al zijn in onze gemeente.

Samen maken we de gemeente veiliger en leefbaarder. Buurtpreventie kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ook in uw buurt!

Mark Buijs,

Dsquared2 Luxury 551 Line Pl Fashion Designer ZBA1dPA

Burgemeester van Oosterhout

 

 

Deel deze pagina Deel op FacebookDeel op TwitterNorth Geniet Outlet Amsterdam Tot Heren Korting 60 Face The SchoenenAustralian G Nieuwe Heren Leer Jordan Blauw Collectie 2018 xqfqCI
In Oorschot nl Van v B Helmond Telefoonboek Schoenen wS4Fg1xf
Amsterdam Dsquared Dsquared Schoenen Heren Schoenen Heren UqUSR0

Inschrijven nieuwsbrief

Zoe 2 Gastel Van Fashion Favourites RxEwqnv
    • Schoenen The North Amsterdam Face Korting Geniet Outlet Tot Heren 60
Tot Outlet North Heren Schoenen 60 Amsterdam Face Geniet The Korting
The Rolldown Ukrefmjr Se Face North Voor Bruin Laars Dames Ballard afqaAwg
Van Floris Bommel Valkenswaard Modeschoenen Smolders 7wfAq